За нас

Здравейте, казвам се Димана и имат впечатляващ опит в решаване на проблеми и справяне с неочаквани ситуации след 10 години в авиокомпаниите и 11 години във филмовата индустрия.

Идеята за Concierge City Club & Lifestyle Management се появи преди 5 години, след две седмици ваканция в Гърция. Тогава за съжаление бях твърде заета с други неща. Е, вече мисля, че сега моментът настъпи.

Димана

Димана

Нашият екип се състои от специалисти, които са неразделна част от живота, които обичат да бъдат навсякъде и пробват всичко, никога не оставят нещо недовършено и са готови да посрещнат всяко предизвикателство. Предлагаме обширно портфолио от над 150 различни консиерж и лайфстайл мениджмънт услуги, както в помощ на бизнеса, така и за лично удоволствие.

С помощта на нашата глобална мрежа от доставчици и партньори ние се гордеем, че надминаваме очакванията на клиентите си. В състояние сме да предоставим на клиентите си достъп и организиране на хиляди събития по целия свят, както и разнообразие от ценово ефективни решения за реализация.

Специално за Вас ще представяме нови и интересни места в България и по целия свят, чрез нашите партньори ще Ви осигурим достъп до разнообразни събития – Филмовия фестивал в Кан или Playboy Party, ще Ви предложим и организираме пътешествия до места, каквито не сте и сънували. А защо не уикенд като специален гост на Формила 1 в Монако или 20-дневен мотокрос в Индия?

Дайте воля на въображението си и се насладете на изключителното качество на персоналното ни обслужване и оценете нашето ненадминато внимание към детайлите.

А междувременно можем да се погрижим за ежедневните задължения, които нямате време или не искате да свършите. Чрез нас ще си набавите от най-ценния ресурс – ВРЕМЕ! А казват, че не можело да се купи с пари!

 

  •   •   •   •   •

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>