19 юни, 2012 от Димана

Лични и корпоративни луксозни подаръци – ВИП Услуги

Нашият консиерж екип е специализиран в избора на ексклузивни лични и корпоративни подаръци, за да ви помогне да заемете подобаващо място в съзнанието на вашите клиенти или служители. Нашите решения удобно се вписват в различни кампании и цели. Отстъпете от обичайните системи и схеми за стимулиране. Нашите корпоративни подаръци са предназначени към създаване усещането в получателите да се почувстват изключително специални – перфектен начин за изграждане на марка, насърчаване на продажбите, индуциране на лоялността към бранда или придобиване на нови клиенти. Ние разбираме значението на използването на стимули в полза на бизнеса, и страстта ни е да помагаме на хората да се радват на живота.

Корпоративни подаръци

За вашите любими хора нашият консиерж екип ще предложи редица идеи – ВИП услуги, уникални преживявания, романтични уикенди, ще намери и достави за Вас редки предмети, бижута или луксозни подаръци от цял свят, включително такива, които е трудно да бъдат намерени, било защото се поръчват с лист на чакащите или защото не се произвеждат.

ВИП Услуги като луксозни подаръци

Ние сме в състояние да осигурим билети, включително ВИП достъп до голямо разнообразие от най-изключителните и продавани събития, включително музикални концерти, театър и оперни спектакли, спортни игри, премиери, благотворителни балове и събития в света на киното и модата – Седмици на модата в Париж, Милано, Ню Йорк, Формула 1 ВИП услуги и пакети в Монако или Абу Даби.

А докато Вие се забавлявате, Вашият консиерж ще се погрижи за дома и кучето, за посрещането Ви на летището, хладиликът да е пълен и да ви чака готова вечеря.

Консиерж специалистите на City Club Concierge & Lifestyle Management са горди  да предоставят на своите клиенти ненадмината грижа и отдаденост към детайла. Нашите клиенти се радват на най-високите стандарти на обслужване, надеждност и грижа. Чрез нашите собствени вътрешни контакти и световна мрежа от партньори и доставчици на ВИП услуги, City Club Concierge е Вашият надежден личен асистент. Ако Вие можете да го помислите, ние можем да го направим.

 

Щракнете тук, за да прочетете какво е личен консиерж и какво може да направи за вас.

 

  •   •   •   •   •

3 Коментара по “Лични и корпоративни луксозни подаръци – ВИП Услуги”

  1. [...] Ние сме в състояние да осигурим билети, включително ВИП достъп до голямо разнообразие от най-изключителните и продавани събития, включително музикални концерти, театър и оперни спектакли, спортни игри, премиери, благотворителни балове и събития в света на киното и модата – Седмици на модата в Париж, Милано, Ню Йорк, Формула 1 ВИП услуги и пакети в Монако или Абу Даби. Нашите ВИП услуги можете да използвате и като луксозни подаръци. [...]

  2. [...] Даби. Нашите ВИП услуги можете да използвате и като луксозни подаръци. ВИП услуги – [...]

  3. [...] Ние сме в състояние да осигурим билети, включително ВИП достъп до голямо разнообразие от най-изключителните и продавани събития, включително музикални концерти, театър и оперни спектакли, спортни игри, премиери, благотворителни балове и събития в света на киното и модата – Седмици на модата в Париж, Милано, Ню Йорк, Формула 1 ВИП услуги и пакети в Монако или Абу Даби. Нашите ВИП услуги можете да използвате и като луксозни подаръци. [...]

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>